A jogsegélyszolgálat felhívása a kilakoltatások kivédésére!

„Segíteni csak annak lehet, aki kéri, és el is fogadja.”

Köszönet minden segítő magyar embernek!

„Eddig 1 millió 200 ezer esetben engedményezték a bankok a faktorcégeknek, hogy – jelzálogjogukat érvényesítve – a bedőlt hitelek miatt tulajdonjogilag rájuk szállt ingatlanokat értékesítsék.”

Idézet: Fort András – Szabad Riport Tudósító Iroda 2011.01.09.

Társaságunk a kilakoltatások kivédésére hozta létre a JOGSEGÉLYSZOLGÁLATOT, mert a kilakoltatás a családok többségének teljes tönkretételét jelenti, ha nem a véget. Az eltelt időben meghozott döntésekből tisztán látható, hogy kormányzati megoldásra várni egyenlő az öngyilkossággal. Marad a karitatív összefogás, az egymás segítése minden lehetséges eszközzel.

Tekintve, hogy „demokratikus jogállamban” élünk, a jog kínálta eszközökkel kell megoldást találnunk. Megvizsgálva az ügyek többségében létrejött szerződéseket, jogilag egyértelműen látszik, hogy peresítve elérhető a semmisségük kimondatása. Tekintve az érintettek növekvő létszámát, és a segítő szervezetek lehetőségeit, mindannyian hatalmas feladatra vállalkoztunk. Ezért is kell megköszönnünk minden segítséget, ami a megoldást közelebb hozza.

Örömmel értesültünk a TEMPO Párt azon elhatározásáról, hogy a Politikai Maffia*(Polip I-XII) ügyeinek felgöngyölítése kapcsán létrejött érdekérvényesítő tapasztalatát, és felszabaduló kapacitását segítségünkre bocsátja. http://www.tempohirek.com/news.php

Külön megköszönjük Borbély Józsefnek, és Minda Zoltánnak, hogy támogatja a Jogsegélyszolgálat munkáját.

Valamint felkérünk minden segíteni tudó MAGYAR állampolgárt, hogy a fenti példához csatlakozva segítse lehetőségeihez mérten a JOGSEGÉLYSZOLGÁLATOT .

Köszönettel: Jogsegélyszolgálat munkatársai

Székesfehérvár, 2011.03.22.